sâmbătă, 11 aprilie 2015

Un pas si inca un pas ...

 Niciodata nu ma gandesc la un titlu , ma apuc sa scriu si la sfarsit stiu ca voi fi ales si titlul . 
Deci , sa pornim la drum !
  Astazi voi vorbi despre prapastia dintre ce anume iti doresti tu de la viata ta si ce primesti ! Uneori sunt doua lucruri total opuse ,si atunci e destul de trist ....daca nu gasesti forta necesara sa iti continui drumul si sa incerci sa vezi partea plina a paharului ...e posibil sa cazi in extrema disperarii !
Poate ca iti doresti o cariera , o familie sau poate esti in cautarea marii iubiri ...poate doar te intrebi ce cauti pe aici ,pe pamant si care e menirea ta ca om . Orice ce ti-ai dori , orice ai cauta ...fara Dumnezeu nu poti gasi nimic ,niciodata !  Asta pentru ca de fiecare data cand te lovesti de un esec , de un refuz , de o usa inchisa risti sa pierzi totul si nu intotdeauna gasesti puterea sa o iei de la capat ...Fara Dumnezeu esti debusolat si ,din experienta proprie , am observat ca ,de fiecare data cand mi s-au epuizat bateriile si cand ma simteam la capatul puterilor ...am gasit forta interioara si m-am gandit " ce ar face Dumnezeu acum ,daca ar fi in locul meu ?! " si , m-am ridicat ,m-am scuturat de parf si am ales sa merg mai departe ! Chiar daca cei de langa mine nu m-au inteles si de cele mai multe ori mai mult mi-au pus piedici ,decat sa ma ajute ....chiar daca de cele mai multe ori m-am simtit teribil de singura pe drumul numit viata , am ales intotdeauna cu inima si am luat-o iar la fuga ! 
Si acum alerg si mai si cad ...uneori mai si plang ...dar lacrimile imi spala si ochii si sufletul de parf ...si iar ma ridic si ,cand nu mai pot alerga ,merg la pas ...si tot merg ...Un pas si inca un pas ...

Niciun comentariu: