marți, 27 decembrie 2016

Timp pentru mine

M-am gandit azi ca sunt mult prea in criza de timp ...timp sa dorm ,timp sa visez chiar si cu ochii deschisi ,timp sa traiesc ...nu mai am timp ! Nu stiu ce crezi tu sau cat timp ai tu ...dar eu azi m-am gandit ca poate ,doar eu am o problema ...As vrea mai mult timp pentru ceea ce conteaza , pentru mine ...Cred ca ,daca as putea sa fac o minune ,asta as face ...as opri din cand in cand timpul ! :)


5 comentarii:

geluu spunea...

Cand nu iti acorzi timp pentru sufletul tau, te simti obosit si iti doresti sa fugi sau sa te ascunzi in tine si sa uiti de suflet.
Fa-ti timp pentru sufletul tau! Fa-ti timp pentru iubire, pentru ca iubirea este porunca de la Dumnezeu. Cand Dumnezeu vrea sa ne vorbeasca, ne vorbeste prin oameni...indiferent de varsta,
statut social, nivel intelectual. Iar daca Dumnezeu ne vorbeste isi trimite soli de nadejde. O prietenie adevarata se întemeiaza pe iubire. Iubirea este cea mai mare porunca a Mântuitorului.
De altfel, ca sa verifici daca o persoana iti este prieten adevarat procedeaza astfel: patrunde-i în suflet si cauta acolo încrederea, bunatatea, sincerita​tea si fidelitatea..
Daca nu gasesti nimic, înseamna ca acea persoana nu isi merita locul în inima ta, ci doar se preface ca iti este prieten adevarat...Închei prin cuvintele frumoase al Sfântului Antonie cel Mare:
"Nu-ţi descoperi gândurile tuturor, ci doar acelora care pot să-ţi vindece sufletul."
Aceste cuvinte cuprind toata esenţa prieteniei si se refera la faptul ca nu trebuie sa iti împartaşeşti gândurile oricui, ci doar acelora care simţi şi crezi ca pot sa te înţeleaga şi sa îţi
vindece sufletul...

geluu spunea...

La multi ani!

Mary C spunea...

La multi ani !!!
va multumesc pentru ceea ce scrieti s pentru sfaturi !
Numai bine !

geluu spunea...

Sfaturi?! Nu stiu sa dau

geluu spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.